donderdag 16 juli 2020

Ook kleine stapjes maken dat je vooruit komt

Heb jij een beeld van jouw toekomst? Wat je wilt bereiken, wat voor werk je wilt doen, of je een relatie of kinderen wilt? Heb jij een beeld van wat je aan het doen bent, hoe je je dan voelt en waar jij zo ontzettend blij van wordt? Kortom heb jij een beeld van hoe jouw mooiste leven eruit ziet? Heb je dat helder?


En waar ligt jouw focus? Bij het moment zelf of bij je gevoel van trots dat je het allemaal voor elkaar hebt gekregen, of ben je dan al weer bezig met het volgende doel?


Ik zat het allemaal eens te overdenken en bedacht dat het eigenlijk wel heel raar is dat we vaak het aller, aller belangrijkste overslaan nl de weg er naar toe!


Het pad of de hele aanloop naar je doel of mooiste leven…….Dát is toch eigenlijk je leven? Níét dat wat je allemaal bereikt hebt of allemaal nog wilt gaan doen, níét dat ene joehoe moment of de toekomst…toch?


De weg die je aflegt….Dáár gaat het over want het leven dat je leeft speelt zich hier, in dit moment af. Het zou goed zijn om daar eens bij stil te staan en te kijken wat er op dit moment al is. Misschien heb je daar nog niet eens bij stil gestaan. Wat ben je onderweg tegen gekomen, wat heb je geleerd en wat heeft er voor gezorgd dat je staat waar je nu bent? Leef je al je mooiste leven? Kun je genieten en oprecht blij zijn met alles wat er is? Een mooi moment om eens bij stil te staan.


Wat heb jij nog nodig op je pad om te kunnen groeien en bloeien? Het hoeft niet groots, meeslepend of perfect. Het hoeft niet met glitter en glamour of trompetgeschal. 


Bewandel je pad lichtvoetig, met kleine stapjes en met respect naar jezelf zodat het behapbaar blijft. Het geeft niet als je het allemaal even niet weet of dat het anders gaat dan jij voor ogen hebt. Alles heeft een doel en het is oké om een afslag te nemen of van gedachten te veranderen. Heb vertrouwen, wees niet bang, laat de gedachten van hoe het ‘hoort’ los en GENIET! Het gaat nl over JOU💝


All big journeys begin with small steps
Welke stap(jes) kun jij vandaag al zetten?



Namasté

Agnes🍀





Geen opmerkingen:

Een reactie posten